MADENLİ BELEDİYESİ TÜM MAHALLELERDE ASFALTLAMA ÇALIŞMASINDA

MADENLİ BELEDİYESİ TÜM MAHALLELERDE ASFALTLAMA ÇALIŞMASINDA Haberler

Merkez mahallesi Çakırlar, Hacıoğlu mevki ve birçok vatandaşımızın kullandığı yol güzergahında 2 gündür Belediyemiz tarafından asfaltlama çalışması başlatıldı, çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Kazancılar mahallesi ana yol güzergahında deforme olan muhtelif noktalarda belediye ekiplerimizce asfaltlama çalışması başlatıldı çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Maden mahallesi hartap mevki Kazancılar mahallesi bağlantı yol güzergahında Belediye ekiplerimizce asfaltlama çalışması başlatıldı, çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Gürçam mahallesi ana yol güzergahında deforme olan beton zemin üzerine asfaltlama çalışması başlatıldı, çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Yeni mahalle ana yol giriş noktasında belediye ekiplerimizce asfaltlama çalışması gerçekleştirdik.