BELEDİYE BAŞKANIMIZ YAZ KUR'AN KURSU KAPANIŞ PROGRAMINDA

BELEDİYE BAŞKANIMIZ YAZ KUR'AN KURSU KAPANIŞ PROGRAMINDA Haberler

Madenli Belediye Başkanımız Sn. Necip YAZICI; Belediye Meclis Üyesi Sn. Ercan KOLCUOĞLU, Ak Parti Madenli Belde Başkanı Sn. Nuri YILMAZ ile birlikte, Beldemiz Merkez Fatih Camiinde düzenlenen yaz Kur'an Kursu kapanış programına katıldı.

Madenli Belediye Başkanımız Sn. Necip YAZICI ve Ak Parti Madenli Belde Başkanımız Sn. Nuri YILMAZ' ın sponsoru olduğu "Yaz Kur'an Kursu Kapanış programında" dereceye giren ve girmeyen tüm öğrencilere hediye takdim edildi.

Madenli Belediye Başkanımız Sn. Necip YAZICI ve Ak Parti Madenli Belde Başkanımız Sn. Nuri YILMAZ' ın sponsoru olduğu "Yaz Kur'an Kursu Kapanış programında" dereceye giren, 1.2.ve 3.kişiye Bisiklet, 5 kişiye Tablet, 25 Kişiye Saat, 15 kişiye oyuncak hediye edildi.