Eski İstanbul Baro Başkanı Av. Kâzım KOLCUOĞLU İstanbul'da vefat etti

Eski İstanbul Baro Başkanı Av. Kâzım KOLCUOĞLU İstanbul'da vefat etti Haberler

Rize İli Çayeli, İlçesi Madenli Merkez Mahallesinden olup, İstanbul'un Çatalça İlçesine yerleşmiş olan, 3 dönem İstanbul Baro Başkanlığı ve Türkiye Milli Gençlik Teşkilatı Genel Başkanlığı görevlerinde bulunan 1945 doğumlu Avukat Kâzım KOLCUOĞLU yakalanmış olduğu amansız kanser hastalığı nedeniyle bir süredir tedavi görmekte iken son olarak İstanbul Ortaköydeki "Live Hospital" hastanesinde 30 Ocak 2018 salı günü saat 10 sularında vefat etmiştir.

Kasım KOLCUOĞLU'nun ikiz Kardeşi, Süleyman KOLCUOĞLU'nun abisi, Umut KOLCUOĞLU'nun  Babası Merhum Av. Kâzım KOLCUOĞLU'nun cenaze namazı 01 Şubat 2018 Perşembe günü öğlen vakti İstanbul Levent Afet Yolal Camiinde kılınarak Çatalca Ferhatpaşadaki aile kabristanlığında defnedilecektir.

YAKINLARININ TELEFONLARI

OĞLU       UMUT  KOLCUOĞLU : 0549 296 10 01