MADENLİ BELEDİYESİ İLE AK PARTİ MADENLİ KADIN KOLLARI BİRLİKTE ÇAYELİ KAYMAKAMININ EŞİNİ MADENLİ' DE AĞIRLADILAR Haberler

Madenli Belediye Başkanımızın Saygıdeğer eşi Sn. Binnaz YAZICI, Rize Yönetiminden aynı zamanda Maden Mahallesi Başkanı Sn. Fatma YILMAZ ve Ak Parti Madenli Kadın Kolları Yönetimi olarak, Madenli Belediye Başkanımız Sn. Necip YAZICI' nın maddi destekleri ile, Çayeli Kaymakamımızın değerli eşi Sn. Öznür ÖZTÜRK ve annesi, Çayeli Belediye Başkanımızın eşi Sn. Asiye ESMEN, Dr. Yahya KESİCİ' nin eşi Sn. Seher KESİCİ' yi Madenli Hamit Bostancı Eğitim ve Kültür Merkezinde ağırlayarak, kendilerine Beldemizi tanıtıp hasta ziyaretinde bulunduk.