BELEDİYEMİZ TAŞ DUVAR ÇALIŞMASINDA DURMAK BİLMİYOR

BELEDİYEMİZ TAŞ DUVAR ÇALIŞMASINDA DURMAK BİLMİYOR Haberler

Merkez Mahallesi Maklavat Mevkiinde Kolcu Ailesine ait noktada belediyemiz tarafından yapımı devam taş duvar çalışması tüm hızıyla devam ediyor.

Maden Mahallesi Yılmaz Ailesine ait noktada belediyemiz tarafından perde beton duvar öncesi temel açma çalışması başlatıldı çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Merkez Mahallesi Kara Ailesine ait noktada belediyemiz tarafından yapılan taş duvar çalışmasını bitirmiş bulunuyoruz Hayırlı Olsun.

Maden Mahallesi Sarı ve Sarıoğlu ailelerine ait noktada belediyemiz tarafından yapılan taş duvar çalışmasını Yazıcılar Mahallesi ana yol güzergahı üzerinde Yazıcı ailesine ait noktada belediyemiz tarafından yapılan taş duvar çalışmasını bitirmiş bulunuyoruz Hayırlı Olsun.bitirmiş bulunuyoruz Hayırlı Olsun.