BELEDİYEMİZ BÜTÜN MAHALLELERDE ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

BELEDİYEMİZ BÜTÜN MAHALLELERDE ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR Haberler

Kazancılar Mahallesi Fındıkçı ailesine ait noktada belediyemiz tarafından başlatılan taş duvar çalışması tüm hızıyla devam ediyor.

Merkez mahallesi Kolcu ailesine ait noktada belediyemiz tarafından başlatılan taş duvar çalışması tüm hızıyla devam ediyor.

Yazıcılar mahallesi krakoz mevki muhtelif noktada Belediyemiz Tarafından yapılacak olan taş duvar çalışması öncesi temel açma çalışması gerçekleştirdi. Çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Yazıcılar mahallesi muhtelif noktada belediyemiz tarafından yapılacak olan taş duvar çalışması öncesi temel açma çalışması gerçekleştirdik. Çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Yazıcılar Mahallesi dağ yolu mevkiinde mahalleyi besleyen su hattı güzergahında Belediyemiz tarafından yol tesfiye düzenleme çalışması gerçekleştirdik.