MADENLİ BELEDİYESİ TÜM MAHALLELERDE TAŞ DUVAR BETON VE YENİ YOL ÇALIŞMASI GERÇEKLEŞTİRDİ Haberler

Merkez mahallesi maklavat mevkiinde Kolcu ailesine ait noktada belediye ekiplerimizce yol betonlama çalışması gerçekleştirdik hayırlı olsun.

Belediye ekiplerince yazıcılar mahallesi dağ yolu mevki muhtelif noktada Yazıcı ailesine ait arazide yol yapım çalışması gerçekleştirdik hayırlı olsun.

Yeni mahalle dirim mevkiinde Belediyemiz tarafından kısa bir süre önce başlatılan taş duvar çalışmasını bitirmiş bulunuyoruz yol ulaşıma açılmıştır.

Hayırlı olsun.

Merkez mahallesi Hacıoğlu ailesine ait noktada belediyemiz tarafından yapılacak olan taş duvar çalışması öncesi temel açma çalışması gerçekleştirdik, çalışmalar tüm hızıyla devam edecek.

Merkez mahallesi Karaoğlu ailesine ait noktada belediyemiz tarafından ek taş duvar çalışması başlatıldı, çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Yeni mahalle dirim mevkiinde belediye ekiplerimizce yol tesfiye malzeme serme çalışması yapıldı.

Aloğlu mahallesi Kibar ailesine ulaşım sağlanan yol güzergahında belediye ekiplerimizce yol betonlama çalışması başlatıldı. Çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Merkez mahallesi Kara ailesinin arazilerine ulaşım sağlanan yol güzergahında belediye ekiplerince yol betonlama çalışması yapıldı hayırlı olsun.

Merkez mahallesi Şişman ailesine ait mezarlık alt duvar çalışmasını bitirmiş bulunuyoruz ve yol çalışması gerçekleştirdik hayırlı olsun.