MADENLİ BELEDİYESİ TÜM HIZIYLA DUVAR ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

MADENLİ BELEDİYESİ TÜM HIZIYLA DUVAR ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR Haberler

Beldemiz Gürçam mahallesi Cami arkasında beldeyemiz tarafından başlatılan taş duvar çalışmasını bitirmiş bulunuyoruz Hayırlı Olsun.

Yazıcılar mahallesi mezarlık taş duvar çalışması tüm hızıyla devam ediyor.

Gürcam mahallesi muhtelif noktada belediyemiz tarafından yapılacak olan yol altı taş duvar çalışması öncesi temel açma çalışması gerçekleştirdik. Çalışmalar tüm hızıyla devam edecek.

Yeni mahalle girişi muhtelif noktada belediyemiz tarafından perde beton duvar çalışması başlatıldı. Çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Gürçam mahallesi Alt mevki Cami yanında yan taraf taş duvar çalışması başlatıldı çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Gürçam mahallesi Camii yan tarafındaki taş duvar çalışmasını bitirmiş bulunuyoruz Hayırlı Olsun.

Yazıcılar mahallesi Çakırlar ailesine ait mezarlık etrafında taş duvar çalışmasını bitirmiş bulunuyoruz Hayırlı Olsun.

Gürçam mahallesi muhtelif noktada belediyemiz tarafından başlatılan yol altı taş duvar çalışması tüm hızıyla devam ediyor.

Merkez mahallesi Kara ailesine ait mezarlık etrafında Belediyemiz tarafından başlatılan taş duvar çalışmasını bitirmiş bulunuyoruz Hayırlı Olsun.

Yazıcılar mahallesi Yazıcı ailesine ait Mezarlık etrafında Belediyemiz tarafından ek taş duvar çalışması başlatıldı çalışmalar tüm

hızıyla devam ediyor.

Merkez mahallesi karametli mevkiinde Kara ailesine ait muhtelif noktada belediyemiz tarafından yapılacak olan taş duvar çalışması öncesi temel açma çalışması başlatıldı çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.