BELEDİYEMİZ DUVAR ÇALIŞMALARINA ARA VERMEDEN DEVAM EDİYOR

BELEDİYEMİZ DUVAR ÇALIŞMALARINA ARA VERMEDEN DEVAM EDİYOR Haberler

Yeni mahalleye bağlı muhtelif noktada Aslan ailesine ait mezarlık etrafında Belediyemiz tarafından taş duvar çalışması başlatıldı. Çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Merkez mahallesi Furuncu ailesine ait ev altında Belediyemiz tarafından başlatılan perde beton duvar çalışması öncesi temel açma çalışması gerçekleştirdik çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Yazıcılar mahallesi Yazıcı ailesine ait Aile mezarlık etrafında Belediyemiz tarafından başlatılan taş duvar çalışmasını bitirmiş bulunuyoruz Hayırlı Olsun.

Yazıcılar mahallesi dağ yolu mevki muhtelif noktada tehlike arz eden yol altı taş duvar çalışması öncesi temel açma çalışması gerçekleştirdik çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Yeni mahalleye bağlı Aslan ailesine ait aile mezarlığı etrafında Belediyemiz tarafından başlatılan taş duvar çalışması Aralıksız devam ediyor.

Habiboğlu mahallesi Köseler mevki muhtelif noktada Belediyemiz tarafından başlatılan ek taş duvar çalışması başlatıldı. Çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.