BELEDİYEMİZİN BAŞLATMIŞ OLDUĞU DUVAR ÇALIŞMALARINA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYORUZ

BELEDİYEMİZİN BAŞLATMIŞ OLDUĞU DUVAR ÇALIŞMALARINA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYORUZ Haberler

Merkez Mahallesi Maklavat Mevkii Bilgin ailesine ait noktada Belediyemiz tarafından başlatılan taş duvar çalışmasını bitirmiş bulunuyoruz.

Ailemize hayırlı olsun.

Habiboğlu mahallesi Cami altında belediyemiZ tarafından ek perde beton duvar çalışması başlatıldı. Çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Habiboğlu mahallesi Gemici ailesine ait muhtelif noktada belediyemiz tarafından başlatılan taş duvar çalışmasını bitirmiş bulunuyoruz ailemize hayırlı olsun.

Merkez mahallesine bağlı Çakır ailesine ait muhtelif noktada belediyemiz tarafından yapılacak olan taş duvar çalışması öncesi temel açma çalışması başlatıldı çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Merkez mahallesine bağlı Çakır ailesine ait noktada belediyemiz tarafından başlatılan taş duvar çalışmasını bitirmiş bulunuyoruz ailemize hayırlı olsun.

Merkez mahallesi Kara ailesine ait noktada belediyemiz tarafından başlatılan yol üst taş duvar çalışmasını bitirmiş bulunuyoruz Hayırlı Olsun.

Merkez mahallesi Kara ailesine ait ev altında Belediyemiz tarafından başlatılan taş duvar çalışması tüm hızıyla devam ediyor.

Çamlıca mahallesi ağaran Kirazlık mevkiinde Çalışkan ailesine ait noktada Belediyemiz tarafından taş duvar çalışması başlatıldı. Çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Çamlıca mahallesi ağaran Kirazlık mevkiinde Çalışkan ailesine ait noktada Belediyemiz tarafından başlatılan taş duvar çalışmasını bitirmiş bulunuyoruz Hayırlı Olsun.