TAŞ DUVAR ÇALIŞMALARIMIZ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

TAŞ DUVAR ÇALIŞMALARIMIZ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR Haberler

Yazıcılar mahallesi Yazıcı ailesine ait noktada Belediyemiz tarafından taş duvar çalışması başlatıldı. Çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Merkez mahallesi Kolcu ailesine ait noktada belediyemiz tarafından taş duvar çalışması başlatıldı. Çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Yazıcılar mahallesi Yazıcı ailesine ait noktada belediyemiz tarafından başlatılan taş duvar çalışmasını bitirmiş bulunuyoruz. Hayırlı Olsun.

Habiboğlu mahallesi muhtelif noktada belediyemiz tarafından taş duvar çalışması başlatıldı çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Merkez mahallesi maklivat mevki Kolcu ailesine ait noktada belediyemiz tarafından başlatılan taş duvar çalışması tüm hızıyla devam ediyor.

Merkez mahallesi Karaoğlu ailesine ait noktada belediyemiz tarafından başlatılan taş duvar çalışmasını bitirmiş bulunuyoruz. Hayırlı Olsun.

Habiboğlu mahallesi Köseler mevkii muhtelif noktada belediyemiz tarafından ek duvar çalışması başlatıldı çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Merkez mahallesi muhtelif noktada belediyemiz tarafından taş duvar çalışması başlatıldı çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Habiboğlu mahallesi muhtelif noktada belediyemiz tarafından başlatılan ev arkası taş duvar çalışmasını bitirmiş bulunuyoruz. Hayırlı Olsun.