RİZE MİLLETVEKİLİMİZ MUHAMMET AVCI MADENLİ'DE

RİZE MİLLETVEKİLİMİZ MUHAMMET AVCI MADENLİ'DE Haberler

AK Parti Rize Milletvekilimiz aynı zamanda AK Parti Genel merkez teşkilat başkan yardımcısı Sayın Muhammed AVCI Madenli Beldemizi ziyaret etti. Belediye Başkanımız Sayın Necip YAZICI Partililer ve belde halkı tarafından karşılandı.
Hilmi Yazıcı Parkında vatandaşlarla bir araya gelerek gündeme dair istişarelerde bulunan Sayın Muhammed AVCI, Başkanımız Sayın Necip YAZICI'dan beldemizde ki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

AK Parti Genel merkez teşkilat başkan yardımcısı AK Parti Rize Milletvekilimiz Sayın Muhammed AVCI, bir dizi ziyaretler için beldemize geldi. Belde esnafını ziyaret ettikten sonra kendisini makamında ağırlayan Belediye başkanımız Sayın Necip YAZICI, göreve geldiği günden bugüne yapmış olduğu, yapımı devam eden çalışmalar ve yapılması planlanan projeler hakkında kendisine bilgiler aktardı.