BELEDİYEMİZ TAŞ DUVAR ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

BELEDİYEMİZ TAŞ DUVAR ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR Haberler

Merkez mahallesi Kolcu ailesine ait noktada belediyemiz tarafından başlatılan taş duvar çalışmasını bitirmiş bulunuyoruz Hayırlı Olsun.

Yazıcılar mahallesi bağlantı yol güzergahında Belediyemiz tarafından başlatılan taş duvar ve dolgu serme çalışması devam ediyor.

Aloğlu mahallesi ana yol güzergahı muhtelif noktada belediyemiz tarafından başlatılan taş duvar çalışması tüm hızıyla devam ediyor.

Çamlıca mahallesi Öztürk ailesinin ev arkasında Belediyemiz tarafından başlatılan taş duvar çalışmasını bitirmiş bulunuyoruz Hayırlı Olsun.

Aloğlu mahallesi pilav dağı mevki yol güzergahında Belediyemiz tarafından yapılacak olan taş duvar çalışması öncesi temel açma çalışması başlatıldı çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.