BELEDİYEMİZ EKİM AYI YOL BETONLAMA ÇALIŞMALARINI TAMAMLADI

BELEDİYEMİZ EKİM AYI YOL BETONLAMA ÇALIŞMALARINI TAMAMLADI Haberler

Aloğlu mahallesi muhtelif noktada belediyemiz tarafından yol betonlama çalışması yapıldı hayırlı olsun.

Aloğlu mahallesi pilav dağı mevkiinde belediyemiz tarafından başlatılan yol betonlama çalışması aralıksız devam ediyor.

Aloğlu mahallesi Yıldırım ailesine ait noktada yol belediyemiz tarafından başlatılan yol betonlama çalışmasını bitirmiş bulunuyoruz ailemize hayırlı olsun.

Kazancılar mahallesinde Belediyemiz tarafından bir kaç ayrı noktada yol betonlama çalışması gerçekleştirdik hayırlı olsun.

Yeni mahalle Furuncu ailesine ait noktada belediyemiz tarafından yol betonlama çalışması yapıldı. Hayırlı olsun.

Merkez mahallesi Karaoğlu Ailesine ait noktada belediyemiz tarafından daha önce yapılan duvar, dolgu ve bugün de çalışması yapıldı ailemize hayırlı olsun.

Yeni mahalleye bağlı muhtelif noktada belediyemiz tarafından yol betonlama çalışması yapıldı hayırlı olsun.

Yeni mahalleye bağlı muhtelif noktada belediyemiz tarafından Furuncu ve bir çok ailemizin kullandığı yol güzergahında yol betonlama çalışması yapıldı.

Aloğlu mahallesine bağlı muhtelif noktada Belediyemiz tarafından yol betonlama çalışması başlatıldı. Çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.