BELEDİYEMİZ EKİM AYI TAŞ DUVAR ÇALIŞMASINI TAMAMLADI

BELEDİYEMİZ EKİM AYI TAŞ DUVAR ÇALIŞMASINI TAMAMLADI Haberler

Çamlıca mahallesine bağlı muhtelif noktada belediyemiz tarafından başlatılan taş duvar çalışmasını bitirmiş bulunuyoruz.

Hayırlı Olsun.

Aloğlu Mahallesi Öztürkler Mevkiinde Belediyemiz tarafından başlatılan taş duvar çalışması tüm hızıyla devam ediyor.

Aloğlu mahallesi Cami alt kısım taş duvar çalışması tüm hızıyla devam ediyor.

Aloğlu mahallesi pilav dağı mevkii ana yol güzergahı yol altında Belediyemiz tarafından yapılacak olan taş duvar çalışması öncesi temel açma çalışması başlatıldı çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Aloğlu mahallesi Öztürkler mevkiinde belediyemiz tarafından başlatılan taş duvar çalışması tüm hızıyla devam ediyor.

Aloğlu mahallesine bağlı pilav dağı mevkii muhtelif noktada belediyemiz tarafından başlatılan taş duvar çalışmasını bitirmiş bulunuyoruz Hayırlı Olsun.

Çamlıca mahallesi Öztürk ailesine ait noktada belediyemiz tarafından başlatılan aile mezarlığı etrafında taş duvar çalışması tüm hızıyla devam ediyor.

Yazıcılar mahallesi bağlantı yolu güzergahı üzerinde Belediyemiz tarafından başlatılan taş duvar ve dolgu serme çalışması devam ediyor.

Yazıcılar mahallesi Yazıcı ailesine ait noktada belediyemiz tarafından taş duvar çalışması başlatıldı çalışmalar tüm hızıyla devam

ediyor.

Merkez mahallesi Şişman ailesine ait noktada belediyemiz tarafından başlatılan taş duvar çalışması tüm hızıyla devam ediyor.

Çamlıca ağaran mevkii Çalışkan ailesine ait noktada belediyemiz tarafından taş duvar çalışması başlatıldı çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Çamlıca mahallesi muhtelif noktada Öztürk ailesine ait noktada belediyemiz tarafından başlatılan taş duvar çalışması tüm hızıyla devam ediyor.

Yazıcılar mahallesi üst mevkiinde Belediyemiz tarafından başlatılan bağlantı yolu ve duvar çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Çamlıca mahallesi ağaran mevkiinde Çalışkan ailesine ait noktada belediyemiz tarafından taş duvar çalışması öncesi temel açma çalışması başlatıldı çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Yazıcılar mahallesinde daha önce başlatılan Yazıcı ailesine ait noktada taş duvar çalışması tüm hızıyla devam ediyor.

Merkez mahallesi eski cami yanında Şişman ailesine ait noktada belediyemiz tarafından başlatılan taş duvar çalışmasını bitirmiş bulunuyoruz Hayırlı Olsun.

Çamlıca mahallesi ağaran mevkii Çalışkan ailesine ait noktada belediyemiz tarafından başlatılan taş duvar çalışması tüm hızıyla devam ediyor.

Habiboğlu mahallesi muhtelif noktada Belediyemiz tarafından taş duvar çalışması başlatıldı çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.