MADENLİ BELEDİYESİ İLE AK PARTİ MADENLİ KADIN KOLLARI BEBEK ZİYARETİNDE

MADENLİ BELEDİYESİ İLE AK PARTİ MADENLİ KADIN KOLLARI BEBEK ZİYARETİNDE Haberler

Emeğin Maneviyatın ve Maddiyatın birleştiği, Madenli Belediyesi ve Ak Parti Madenli Kadın Kolları Ekibinin birlikte organize ettikleri " YENİ DOĞAN BEBEK ZİYARETİ " kapsamında halkımızla buluşmanın mutlu gururu içerisindeyiz.
Beldemiz Çamlıca Mahallesinden, Meltem&Özcan YILMAZ' ın kızı Meryem YILMAZ' ı ziyaret ettik.

Beldemiz Aloğlu Mahallesinden Mukaddes&hurmet ALOĞLU' nun kızı Elif ALOĞLU' nu ziyaret ettik.

Beldemiz Aloğlu Mahallesinden Dilek&Ömer ALOĞLU' nun kızı GüzideSu ALOĞLU' nu ziyaret ettik.

Bu vesileyle yeni doğan bütün bebeklerimizin önce Vatanımıza, Devletimize, Milletimize ve Ailesine hayırlı bir evlat olmalarını temenni eder,sağlıklı uzun ömürler dilerim.