MADENLİ BELEDİYESİ KASIM AYI YOL BETONLAMA İŞLERİNİ TAMAMLADI

MADENLİ BELEDİYESİ KASIM AYI YOL BETONLAMA İŞLERİNİ TAMAMLADI Haberler

Aloğlu mahallesine bağlı muhtelif noktada Belediyemiz tarafından yol betonlama çalışması yapıldı hayırlı olsun.

Yeni mahalleye bağlı Çeremenli mevkiinde Belediyemiz tarafından yol betonlama çalışması başlatıldı çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Merkez mahallesine bağlı Karametli mevkiinde Bostancı ailesine ait yol güzergahında Belediyemiz tarafından yol betonlama çalışması başlatıldı çalışmalar tüm hızıyla devam edecek.

Merkez mahallesi Karametli mevkiinde Kara ve bir çok ailemizin kullandığı yol güzergahında Belediyemiz tarafından yol betonlama çalışması yapıldı hayırlı olsun.

Merkez mahallesine bağlı muhtelif noktada Şişman ailesine ait noktada belediyemiz tarafından yol betonlama çalışması yapıldı hayırlı olsun.