BELEDİYEMİZ KASIM AYI TAŞ DUVAR ÇALIŞMALARINI TAMAMLADI

BELEDİYEMİZ KASIM AYI TAŞ DUVAR ÇALIŞMALARINI TAMAMLADI Haberler

Habiboğlu mahallesine bağlı muhtelif noktada Belediyemiz tarafından başlatılan taş duvar çalışmasını bitirmiş bulunuyoruz Hayırlı Olsun.

Yazıcılar mahallesi muhtelif noktada Belediyemiz tarafından taş duvar çalışması başlatıldı çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Habiboğlu mahallesine bağlı Köseler mevkiinde belediyemiz tarafından yapılacak olan taş duvar çalışması öncesi temel açma çalışması başlatıldı çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Habiboğlu mahallesine bağlı Apiyon mevkiinde Belediyemiz tarafından yapılacak olan taş duvar çalışması öncesi temel açma çalışması başlatıldı çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Yazıcılar mahallesi muhtelif noktada Belediyemiz tarafından başlatılan taş duvar çalışmasını bitirmiş bulunuyoruz Hayırlı Olsun.

Yazıcılar mahallesi Yazıcı ailesine ait noktada belediyemiz tarafından yapılacak olan taş duvar çalışması öncesi temel açma çalışması başlatıldı çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Habiboğlu mahallesine bağlı Köseler mevkiinde Belediyemiz tarafından başlatılan taş duvar çalışması tüm hızıyla devam ediyor.

Yeni mahalleye bağlı Çeremenli mevkiinde Belediyemiz tarafından başlatılan taş duvar çalışması tüm hızıyla devam ediyor.

Yeni mahalleye bağlı Çeremenli mevkiinde Belediyemiz tarafından başlatılan taş duvar çalışması öncesi temel açma çalışması başlatıldı çalışmalar tüm hızıyla devam edecek.

Yeni mahalleye bağlı Çeremenli mevki muhtelif noktada Belediyemiz tarafından taş duvar çalışması başlatıldı çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Yeni mahalleye bağlı Çeremenli mevkiinde Belediyemiz tarafından başlatılan mezarlık yol altı taş duvar çalışmasının 1. kısım çalışmasını bitirmiş bulunuyoruz çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Habiboğlu mahallesine bağlı Köseler mevkiinde Belediyemiz tarafından başlatılan taş duvar çalışmasını bitirmiş bulunuyoruz Hayırlı Olsun.

Yeni mahalleye bağlı Çeremenli mevkiinde mezarlık yolu taş duvar çalışması öncesi temel açma çalışması başlatıldı çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.