BAŞKANIMIZ MADENLİ MERKEZ MAHALLESİNDE KURULAN ARICILAR KOOPERATİFİNİN AÇILIŞINA KATILDI Haberler

Madenli Belediye Başkanımız Sn. Necip YAZICI, Çayeli Kaymakamı Sn. Mehmet ÖZTÜRK, AK Parti Çayeli ilçe Başkanı Sn. İshak KARAHAN, İl Genel Meclis Üyeleri Sn. Necati YILDIRIM, Sn. Cafer KURU, Ç.B.İ genel müdürü Sn Murat GÜREŞÇİ, İlçe Müftüsü Sn. Mehmet UZUN, Belde Başkanı Sn. Nuri YILMAZ ile birlikte, finansını Madenli Belediyesi ve Çayeli Bakır İşletmelerinin yapmış olduğu, Büyükdere Vadisi Tarımsal Kalkınma Kooperatifinin açılışına katıldılar.
Törende konuşma yapan Belediye Başkanımız Sn. Necip YAZICI, kooperatifimizin Beldemize ve Üyelerine hayırlı ve bereketli olmasını temenni etti.