MADENLİ BELEDİYESİ İLE AK PARTİ MADENLİ KADIN KOLLARI HASTA ZİYARETİNE DEVAM EDİYOR Haberler

Madenli Belediyesi ve Ak Parti Madenli Kadın Kolları Yönetimi olarak, Beldemizde Hasta olan vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ederek, kendilerine geçmiş olsun dileklerimizi ilettik.

Beldemiz Yeni Mahalleden bir süredir tedavi görmekte olan, Salih CİVELEK' in eşi Hamdiye CİVELEK' i Çaykentteki evlerinde ziyaret ederek kendilerine ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerimizi ilettik.
Beldemiz Merkez Mahallesinden bir süredir tedavi görmekte olan Havva FURUNCU' yu Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ziyaret ettik.
Madenli Belediyesi ve Ak Parti Madenli Kadın Kolları Yönetimi olarak, Beldemizde Hasta olan vatandaşlarımızı ziyaret etmeye devam ediyoruz.
Beldemiz Çamlıca Mahallesinden, aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan, İbrahim NAROĞLU' nun eşi Hamide NAROĞLU' nu ziyaret ederek kendilerine ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerimizi ilettik.

Beldemiz Yazıcılar Mahallesinden kısa bir süre önce ameliyat olan, Havva YAZICI' yı Çayeli'ndeki evlerinde ziyaret ederek kendilerine geçmiş olsun dileklerimizi ilettik.