BAŞKANIMIZ BELDEMİZDE HASTA OLAN VATANDAŞLARIMIZI ZİYARET ETMEYE DEVAM EDİYOR

BAŞKANIMIZ BELDEMİZDE HASTA OLAN VATANDAŞLARIMIZI ZİYARET ETMEYE DEVAM EDİYOR Haberler

Madenli Belediye Başkanımız Sn. Necip YAZICI, Belediye Meclis Üyesi Sn. Ercan KOLCU ve Ak Parti Madenli Belde Başkanı Sn. Nuri YILMAZ ile birlikte, Beldemiz Merkez Mahallesinden Muhammet BOSTAN' ı Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ziyaret ederek, kendilerine ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Madenli Belediye Başkanımız Sn. Necip YAZICI, Belediye Meclis Üyesi Sn. Ercan KOLCU ve Ak Parti Madenli Belde Başkanı Sn. Nuri YILMAZ ile birlikte, Belediyemiz Personellerinden Fen İşleri Müdürü Sn. Hayrettin KÜÇÜKMUSTAFA' yı Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ziyaret ederek, kendilerine ve ailesine geçmiş olsun dileklerini ilettiler.